Ieu mangrupikeun tarjamahan anu kasar tina istilah jasa Inggris sareng kabijakan privasi Inggris pikeun aspek hukum anu sami waé diterapkeun dina basa Inggris

kabijakan privasi

Privasi anjeun penting pikeun kami. Éta kawijakan WebM.to pikeun ngahargaan karusiahan anjeun ngeunaan inpormasi naon waé anu kami kumpulkeun ti anjeun ngalangkungan halaman wéb kami, https://webm.to , sareng situs sanés anu dipiboga sareng dioperasikeun ku kami.

Kami ngan ukur nyungkeun inpormasi pribadi nalika urang leres-leres meryogikeunna pikeun nyayogikeun jasa ka anjeun. Kami kumpulkeun ku cara anu adil sareng anu sah, kalayan kanyaho sareng idin anjeun. Kami ogé ngabéjaan anjeun kunaon urang ngumpulkeunna sareng kumaha cara nganggona.

Kami ngan ukur nyimpen inpormasi anu dikumpulkeun salami diperyogikeun pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu dipénta. Data naon anu urang simpen, kami bakal ngajagaan dina cara anu tiasa ditarima sacara komersil pikeun nyegah karugian sareng maling, ogé aksés anu teu diidinan, panyingkepan, nyalin, panggunaan atanapi modifikasi.

Kami henteu ngabagi inpormasi anu ngaidentipikasi pribadi sacara umum atanapi ka pihak katilu, kacuali upami diwajibkeun ku hukum.

Halaman wéb kami tiasa numbu ka situs luar anu henteu dioperasikeun ku kami. Punten waspada yén kami henteu ngagaduhan kendali kana eusi sareng prakték situs ieu, sareng moal nampi tanggung jawab atanapi tanggel waler pikeun kabijakan privasi masing-masing.

Anjeun bébas nampik paménta kami pikeun inpormasi pribadi anjeun, kalayan ngarti yén kami moal tiasa nyayogikeun anjeun sababaraha layanan anu anjeun pikahoyong.

Pamakéan nuluykeun halaman wéb kami bakal dianggap salaku panarimaan prakték kami ngeunaan privasi sareng inpormasi pribadi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kumaha kami ngatur data pangguna sareng inpormasi pribadi, kersa ngahubungi kami.

Kawijakan ieu efektif ti 6 Juni 2019.

File anu diunggah dihapus saatos dua jam sareng file dirobih dihapus saatos 24 jam. Dina raraga ngabatesan panyalahgunaan, urang lebet alamat IP anu ngalakukeun konvérsi nalika file dikonversi, teu aya pakaitna kana file sareng alamat IP. Saatos hiji jam alamat IP dihapus janten bébas ngalakukeun konvérsi anu sanés.


3,609 konversi saprak 2020!