Ieu mangrupikeun tarjamahan anu kasar tina istilah jasa Inggris sareng kabijakan privasi Inggris pikeun aspek hukum anu sami waé diterapkeun dina basa Inggris

WebM.to Sarat Palayanan

1. Syarat

Ku ngaksés halaman wéb dina https://webm.to , anjeun satuju pikeun kaiket ku istilah jasa ieu, sadaya hukum sareng peraturan anu berlaku, sareng satuju yén anjeun tanggung jawab patuh kana hukum lokal anu berlaku. Upami anjeun henteu satuju sareng salah sahiji istilah ieu, anjeun dilarang nganggo atanapi aksés kana situs ieu. Bahan anu aya dina situs wéb ieu dijagaan ku hukum hak cipta sareng mérek dagang anu berlaku.

2. Anggo Lisensi

  1. Idin dibéré pikeun ngaunduh samentawis hiji salinan matéri (inpormasi atanapi parangkat lunak) dina halaman wéb WebM.to kanggo halaman pribadi, sanés ngan ukur komersil. Ieu hibah lisénsi, sanés mindahkeun judul, sareng dina lisénsi ieu anjeun henteu tiasa:
    1. ngarobih atanapi nyalin bahanna;
    2. ngagunakeun bahan pikeun tujuan komérsial, atanapi pikeun paméran umum (komérsial atanapi non-komersial);
    3. nyobian dékompilasi atanapi ngabalikkeun rékayasa naon waé software anu aya dina halaman wéb WebM.to;
    4. miceun hak cipta atanapi notasi proprietari sanés tina bahan; atawa
    5. mindahkeun bahan ka jalma sanés atanapi 'eunteung' bahan dina sérver anu sanés.
  2. Lisénsi ieu bakal otomatis ditumpes upami anjeun ngalanggar salah sahiji larangan ieu sareng tiasa ditamatkeun ku WebM.to iraha waé. Saatos ngeureunkeun paningalan anjeun tina matéri ieu atanapi saatos béakna lisénsi ieu, anjeun kedah musnahkeun naon waé bahan anu diunduh dina posisimu naha dina format éléktronik atanapi dicetak.

3. Bantahan

  1. Bahan dina halaman wéb Webto.to disayogikeun dina dasar 'sakumaha aya'. WebM.to henteu ngajamin, dikedalkeun atanapi tersirat, sareng ieu ngabantah sareng negeskeun sadayana jaminan anu sanés kalebet, tanpa watesan, jaminan anu disiratkeun atanapi kaayaan kaayaanana, kabugaran pikeun tujuan khusus, atanapi henteu ngalanggar hak cipta intelektual atanapi ngalanggar hak-hak anu sanés.
  2. Salajengna, WebM.to henteu ngajamin atanapi ngadamel répréséntasi ngeunaan akurasi, kamungkinan hasil, atanapi reliabiliti panggunaan bahan dina halaman wéb na atanapi anu aya hubunganana sareng bahan sapertos kitu atanapi dina situs mana waé anu numbu ka situs ieu.

4. Watesan

Henteu aya WebM.to atanapi anu ngadaptarkeun na pikeun ngarusak (kalebet, tanpa watesan, karusakan pikeun kaleungitan data atanapi kauntungan, atanapi kusabab gangguan bisnis) anu timbul tina panggunaan atanapi henteu sanggup ngagunakeun bahan dina WebM.to's halaman wéb, bahkan upami WebM.to atanapi wéb anu berwenang pikeun WebM.to wawakil anu parantos diwartosan ku lisan atanapi tulisan ngeunaan kamungkinan karusakan sapertos kitu. Kusabab sababaraha yurisdiksi henteu ngijinkeun watesan dina jaminan anu tersirat, atanapi watesan tanggung jawab pikeun karusakan akibat atanapi insidental, watesan ieu tiasa henteu diterapkeun ka anjeun.

5. Akurasi bahan

Bahan-bahan anu muncul dina halaman wéb Webto.to tiasa kalebet kasalahan téknis, tipografi, atanapi fotografik. WebM.to henteu ngajamin yén salah sahiji bahan dina halaman wéb na akurat, lengkep atanapi ayeuna. WebM.to tiasa ngadamel parobihan kana matéri anu aya dina halaman wéb na iraha waé tanpa aya bewara. Nanging WebM.to henteu nyandak komitmen pikeun ngapdet matéri éta.

6. Tautan

WebM.to teu acan marios sadaya situs anu numbu ka halaman wéb na sareng henteu tanggel waler pikeun eusi situs anu aya hubunganana. Kalebetkeun tautan naon waé henteu hartosna dukungan ku WebM.to kana situs. Pamakéan halaman wéb anu aya hubunganana sapertos anu résiko ku pangguna nyalira.

7. Modifikasi

WebM.to tiasa ngarévisi istilah jasa ieu pikeun halaman wéb na iraha waé tanpa aya bewara. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu anjeun satuju pikeun kaiket ku vérsi ayeuna tina istilah jasa ieu.

8. Hukum Pamaréntahan

Syarat sareng kaayaan ieu diatur sareng ditafsirkeun saluyu sareng hukum Connecticut sareng anjeun henteu tiasa dibatalkeun ngalebetkeun yurisdiksi eksklusif pengadilan di Nagara éta atanapi tempatna.


3,605 konversi saprak 2020!