2Add the files in the order you want them joined; the first file you add comes first.
3Start the merge; the files are joined one after another into a single file.
4.د OGG دوتنې رالېښنه
يوځای کول OGG پرله پسې پوښتنې
د يوځای کولو يونلور
+
دا کله چې د inputs په مخکې موافقه - د کوډ شوي معلومات په مستقیم ډول له لارې نقل. دا د lossless وي یوازې کله چې د inputs موافقه نه کوي او څه لري چې د دوی د مطابقت لپاره بیا-کوډ شي، او حتی بیا دا یو پاس دی، نه په هر فایل کې یو.
ايا دا مهمه ده که چېرې د ننوتلو مختلف بڼې دي؟
+
دا کوي. OGG يو پرانيستی Xiph کانټينر دی، چې معمولا وربېس يا اوپوس لري، چې د منښتليکونو د لګولو نه پرته. د مطابقت انټرنیټونه د چټک، بې زیانه لار نیسي؛ د ناڅرګند شوي هغه باید د عام فورمې سره یوځای شي، کوم چې ورو دی او د یو کوډ کولو لګښتونه.
هو. د سیټ پورته او دوی د ورته ترتیباتو سره په موازي توګه پروسس کوي، کوم چې د عملي لارې د پوډکاسټ لړۍ یا البوم د لاس په کار کولو پرځای د کار تکرار کولو لپاره دی.
ایا يوځای کول OGG څه لګښت لري؟
+
No. يوځای کول OGG is free without an account, and nothing is added to the audio. The upload and the result are deleted automatically about 24 hours after the job, which leaves time to download the result.
ولې WebM سایټ يوځای کول OGG کوربه کوي؟
+
WEBM.to د کانټینر شاوخوا جوړ شوی چې د خلاص ویب په حقیقت کې غوره کړی - د VP9 یا AV1 سره د Opus آډیو، د هر عصري بریښنالیک لخوا په اصلي ډول ډیکوډ شوی او د هیڅ پلگ ان، جواز یا لوبغاړي ته اړتیا نلري. ویډیو هغه قضیه ده چیرې چې اضافي دورې سفرونه ډیر زیان رسوي - فایلونه لوی دي او هر اپلوډ واقعیت دقیقې لګښت لري. د يوځای کول OGG په ورته پایپ لاین کې د چلولو په څیر د بدلونونو معنی دا ده چې یو اپلوډ د هر وسیلې لپاره د یو اپلوډ په ځای ټول کار پوښي.
زه باید د پایلې سره څه وکړم کله چې يوځای کول OGG بشپړ شي؟
+
په دې سایټ د بدلوونکي تر منځ WebM، MP4، MKV، MOV او پاتې ویډیو حرکت کوي، یا د soundtrack ټوله، پرته له بل upload. د دې ترتیب کولو لپاره دا د ویډیو لپاره د بل ځای څخه ډیر اهمیت لري: هر یو بیا کوډ کول یو بل نسل دی، نو د دوی لږ شمیر د سرچینې او فایل ترمینځ ولاړ دی چې تاسو یې خپروئ، ښه یې ښکاري.
ایا يوځای کول OGG دلته یو ورته وسیله ده چې د وروڼو سایټونه چلوي؟
No account is needed. Uploads and results are kept for about 24 hours, which leaves time to download the result, and are then deleted automatically; nobody reads, lists or indexes them. Several files in one job need a paid plan.