ဟုတ်ကဲ့ - အားလုံး save re-runs the quantiser, ဒါကြောင့်ထပ်ခါတလဲလဲတည်းဖြတ်ခြင်းနှင့် resaving တစ် JPG compounds generation loss even if you never lower the quality slider ။ သင်သည်သင်၏တစ်ခုတည်းသောမိတ္တူထက်ပိုပြီးတင်ပို့မတိုင်မီသိရန်တန်ဖိုးရှိသည်။
တစ်ခုတည်းကို Pro ကိုအစီအစဉ်နှင့်အတူတစ်ချိန်တည်းမှာ upload လုပ်ပြီးဖိုင်များကိုအမြောက်အမြားပြောင်း. အချိန်ကို Save - တစ်ဦးချင်းစီသူတို့ကိုတစ်ဦးစီစီမံခန့်ခွဲရန်မလိုပါ.