ဟုတ်ကဲ့ - အားလုံး save re-runs the quantiser, ဒါကြောင့်ထပ်ခါတလဲလဲတည်းဖြတ်ခြင်းနှင့် resaving တစ် JPG compounds generation loss even if you never lower the quality slider ။ ဒါဟာသင်မူရင်းကိုအစားထိုးပြီးပြီးနောက်သာပေါ်လာအသေးစိတ်အမျိုးအစားဖြစ်ပါသည်။
တစ်ခုတည်းကို Pro ကိုအစီအစဉ်နှင့်အတူတစ်ချိန်တည်းမှာ upload လုပ်ပြီးဖိုင်များကိုအမြောက်အမြားပြောင်း. အချိန်ကို Save - တစ်ဦးချင်းစီသူတို့ကိုတစ်ဦးစီစီမံခန့်ခွဲရန်မလိုပါ.