ဟုတ်ကဲ့ - the.jpeg and.jpg extensions are the same bitstream, so nothing here behaves differently froma.jpg — only the filename changes ။ သင်ဖိုင်တစ်ဖိုင်ကို resize မတိုင်မီစစ်ဆေးသင့်သည်၊ သင်ပြန်လည်ထူထောင်နိုင်မည်မဟုတ်ပါ။
တစ်ခုတည်းကို Pro ကိုအစီအစဉ်နှင့်အတူတစ်ချိန်တည်းမှာ upload လုပ်ပြီးဖိုင်များကိုအမြောက်အမြားပြောင်း. အချိန်ကို Save - တစ်ဦးချင်းစီသူတို့ကိုတစ်ဦးစီစီမံခန့်ခွဲရန်မလိုပါ.